Glas Javnosti

ZELENOVIĆ BAKARECU : Pružili smo ruku

Politika
Autor: Glas javnosti

Poslanik grupe Moramo - Zajedno Nebojša Zelenović izjavio je da je zahtev da se formira anketni odbor pružena ruka opozicije da se dođe do rešenja, ali da je opozicija zauvrat dobila etikete da su hijene, nasilnici i lešinari.

On je na sednici Skupštine Srbije rekao da bi Anketni odbor za utvrđivanje činjenica i okolnosti koje su dovele do masovnih ubistava u školi „Vladislav Ribnikar“ i u selima u okolini Mladenovca i Smedereva, utvrđivanje propusta i odgovornosti nadležnih trebalo da utvrdi koliko streljana ima u Srbiji.

Dodao je da bi trebalo utvrditi da li sve streljane imaju dozvolu za rad, da se utvrdi ko vežba da puca, a da nije vojnik, policajac ili predstavnik neke službe i da se utvrdi zašto neki građani vežbaju gađanje.


Zelenović je rekao da ne postoji sistem koji će nadzirati kako i ko će upotrebljavati oružje, istakavši da je već dovoljno alarmatno to što je dečak koji je počinio masakr u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ vežbao pucanje sa svojim ocem.

Prema njegovim rečima, to je neko trebalo da javi policiji i socijalnoj službi i da neko počne da se bavi tom porodicom.

Poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović rekao je da je Zelenović veličao to što je zapaljena Radio-televizija Srbije i da zbog toga nema prava da govori o nasilju

Njegov stranački kolega Nebojša Bakarec rekao je da je Zelenović „instalirani Zelenski“ i da je izlišno pitanje gde će Zelenoviću duša jer „da ima dušu ne bi 20 godina potkradao Šabac“, ocenivši da je Zelenović „bezdušnik“.

Glas javnosti/F03S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR