Glas Javnosti

ZAVRŠEN SASTANAK PREDSEDNIKA I MINISTARA SNS-A

Politika
Autor: Glas javnosti

Kako je ranije potvrdio Tanjugu ministar trgovine i funkcioner SNS Tomislav Momirović, ministri iz redova iz SNS trebalo bi da se sastanu sa Vučićem u 12.15 sati.

– Imali smo juče sastanak sa predsednicom vlade Anom Brnabić, gde smo jako negativno reagovali na određena dešavanja u Skupštini. Dok se predsednik Republike borio i izborio za naš narod na KiM, zaustavio ‘Oluju’ na KiM i nove pogrome – da li smo imali podršku od naših partnera – upitao je Momirović.

Među prvima su stigli Nikola Selaković, Darija Kisić, Goran Vesić, Zoran Gajić, Miloš Vučević, Maja Gojković, Mihailo Jovanović, Irena Vujović, Jelena Begović, Jelena Tanasković, Aleksandar Martinović, kao i premijerka Ana Brnabić. U Predsedništvo je stigao i predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glisić.

U Predsedništvu Srbije završen je sastanak predsednika Aleksandra Vučića sa premijerkom Anom Brnabić i ministrima iz reda SNS, koji su napustili zgradu oko 13. 45 minuta.

Ministri nisu želeli da daju izjave novinarima, a predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić je dodao da će to učiniti drugi put.


BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR