Glas Javnosti

ZAŠTO VUČIĆ NIJE SEDEO KRAJ MILATOVIĆA U PODGORICI: Crnogorci poslali jasan signal HRVATSKOJ preko MILANOVIĆA?!

Politika
Autor: Glas javnosti

Crnogorci su, namerno ili slučajno, na ovakvim događajima zaobišli uobičajeni protokol.

Kako prenose mediji u Hrvatskoj, velika blamaža desila se u Podgorici na inauguraciji novog crnogorskog predsednika Jakova Milatovića. Tamo gde je trebalo da sedi Vučić, prema poštovanju protokola, Crnogorci su odlučili da smeste predsednika Hrvatske Milanovića.

Crnogorci su, namerno ili slučajno, na ovakvim događajima zaobišli uobičajeni protokol po kojem je pored Milatovića i njegove supruge Milene Milatović trebalo da sedne Vučić, a ne Zoran Milanović. Kako hrvatskim medijima objašnjavaju dobro obavešteni izvori, protokol nalaže da uz novog predsednika sedi onaj čiji je predsednički staž duži, što je trebalo da bude Vučić, a ne Milanović.


Ko zna, možda su se Crnogorci vodili azbučnim redom, pa je pored Milatovića dodat Milanović, pa tek onda Vučić. Nezvanične informacije kažu da su zaključili da je Milanović, predsednik države koja se nalazi u okviru EU, bliža opcija za Crnu Goru, pa ga je približio Milatoviću. Sa druge strane od Milatovića sedeo je bivši predsednik Crne Gore Milo Đukanović, dok je inauguraciji bila i predsednica tzv. Kosova Vjosa Osmani, koja je sedela nešto dalje.

Glas javnosti

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR