Glas Javnosti

Ališa Kiz prvo obrisala objavu koja je izazvala bujicu kritika, a sad se pravda javnosti

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Ališa Kiz je odgovorila na burne reakcije javnosti na njenu nedavnu objavu na društvenim mrežama koju su neki smatrali bezosećajno u pogledu na rat između Izraela i Hamasa.

U post-izbrisanoj objavi, pevačica i bivši trener na „The Voice-u” podelila je svoju fotografiju u zelenoj jakni i napisala u natpisu: „Šta bi radila da se ničega ne plašiš???”


„Reci mi svoju istinu... bacila sam oko na paraglajding“, napisala je ona.



Ališa Kiz je na meti oštrih kritika  zbog upotrebe reči „paraglajding“ s obzirom na to da su teroristi Hamasa koristili paraglajdere u napadu na Izrael 7. oktobra.


Neki su takođe pokušali da povežu boju njene jakne koja je bila zelena sa bojom Hamasove zastave.

„Objava koju sam podelila nije bila POTPUNO povezana sa nedavnim razornim gubitkom nevinih života“, napisala je Kiz kasnije u svojim Instagram pričama u ponedeljak. „Srce mi se lomi…. Molim se i zalažem se za mir.”


Gaj Oseari, Izraelac-Amerikanac, je Ališin bivši menadžer i otvorio je Instagram nalog kako bi stao na stranu poznate pevačice.                                  
„Govori se o antisemitskom postu koji je moja draga prijateljica Ališa Kiz objavila na svom instagramu“, napisao je on u potpisu fotografije na kojoj se on i Kiz grle. „Mogu da potvrdim bilo kome u mojoj zajednici ko to treba da čuje: to NIJE istina.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR