Glas Javnosti

VULIN: Ujedinjenje Srba je počelo

Politika
Autor: Glas javnosti

On je ocenio da "veliku Albaniju" neće zaustaviti NATO koji ju je stvorio, a Srbe na Kosovu i Metohiji neće sačuvati Evropska unija koja učestvuje u njihovom proterivanju

Samo stvaranje srpskog sveta i vođenje samostalne i hrabre srpske politike, zaustaviće širenje "velike Albanije", izjavio je danas doskorašnji direktor BIA i osnivač Pokreta socijalista Aleksandar Vulin, povodom godišnjice jednostranog proglašenja nezavisnosti tzv. Kosova.


- Na današnji dan Šiptari su na Kosovu i Metohiji po svojoj želji, a po volji NATO-a proglasili nezavisnost. Srbija je te 2008. godine bila pred vratima NATO-a, pod potpunom kontrolom Evropske unije i u nikada lošijim odnosima sa Rusijom i Kinom, a za uzvrat je dobila pljačkašku privatizaciju i objavu nezavisnosti takozvanog Kosova - istakao je Vulin u saopštenju.

On je ocenio da "veliku Albaniju" neće zaustaviti NATO koji ju je stvorio, a Srbe na Kosovu i Metohiji neće sačuvati Evropska unija koja učestvuje u njihovom proterivanju.

Širenje "velike Albanije", prema njegovim rečima, može da zaustavi samo samo stvaranje srpskog sveta i vođenje samostalne i hrabre srpske politike.


- Ono što su sile Zapada dozvolile Šiptarima na Kosovu i Metohiji neće moći da zabrane Srbima u Republici Srpskoj. Proces ujedinjenja Srba je počeo i to se više ne može zaustaviti - poručio je Vulin.


Glas javnosti/D03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR