Glas Javnosti

VULIN ODUVAO DŽAFEROVIĆA: Samo jednom rečenicom zapušio usta bošnjačkom članu Predsedništva BiH

Politika
Autor: Glas javnosti

Milistar Vulin bez dlake na jeziku odgovorio Džaferoviću.

Bošnjačkom članu Predsedništva BiH Šefiku Džaferoviću nije prvi put da napadima na predsednika Srbije Aleksandra Vučića pokazuje strah i provincijalne komplekse pred iskrenom i otvorenom politikom koju vodi Srbija, izjavio je danas predsednik Pokreta socijalista i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

- Ne može Aleksandar Vučić da bude toliko posvećen miru koliko Džaferović može da izaziva i traži sukobe. U vreme kada drugi bošnjački predstavnik u Predsedništvu Bosne i Hercegovine odlazi u posetu Kosova i Metohije kao da je u pitanju država, a ne sastavni deo Srbije, Džaferović napada Aleksandra Vučića za mešanje u unutrašnje stvari Bosne i Hercegovine - ističe Vulin, koji je i ministar unutrašnjih poslova Srbije.

On je ocenio da je "glupo, koliko i licemjerno, skoro kao kada Bakir Izetbegović napadne Vučića da je sam sebe pokušao da ubije u Srebrenici", saopšteno je iz Pokreta socijalista.

Vulin je istakao da je Vučić jedini lider na Balkanu kome je iskreno stalo do mira i napretka svih naroda.

"Srbija je "garant" Dejtonskog sporazuma i ima dužnost da brine o njemu, a obavezu da brine o Srbima u Republici Srpskoj, o čemu li brine Džaferović osim da napadne Vučića, to nikome nije poznato”, naveo je Vulin, piše N1.

Podsećamo, član Predsedništva BiH Šefik Džaferović optužio je predsednika Srbije Aleksandra Vučića da se "meša u unutrašnja pitanja BiH”.

BONUS VIDEO: EKSKLUZIVNO IZ PODGORICE: GDE JE BRANO MIĆUNOVIĆ?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR