Glas Javnosti

VULIN BRUTALNO UZVRATIO VIOLI: Za nju je dobar Srbin ili MRTAV ili se ODREKAO SRBIJE

Politika
Autor: Glas javnosti

Vulin je prokomentarisao navode poslanice Zelenih u Evropskom parlamentu Viole fon Kramon da Telekom Srbija radi neprihvatljive stvari, te da N1 i Nova S moraju da dobiju nacionalne TV frekvencije.

Ministar policije i lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin odgovorio poslanici Zelenih u EP Violi fon Kramon koja je u intervjuu za srpske medije izjavila da se nada da će "će se nacionalne TV frekvencije dodeljivati na osnovu zasluga, kako bi i N1 i Nova S mogli da dopru do šire javnosti u Srbiji".


- Neka se Viola drži takozvanog Kosova, teritorije pristaju da im se naređuje, Srbija je ozbiljna država, kod nas se odlučuje po zakonu "Violi fon Kramon je malo što hoće da bira Vladu Srbije, ona bi da odredi koji će medij da dobije i nacionalnu frekvenciju. Kriterijum za Violu fon Kramon nije struka, već odnos urednika prema priznavanju Kosova, napuštanju Republike Srpske i sankcijama Rusiji. Za Violu fon Kramon, dobar Srbin je ili mrtav ili se odrekao i sebe i Srbije - rekao je Vulin i dopunio:


- Neka se Viola drži takozvanog Kosova, teritorije pristaju da im se naređuje, Srbija je ozbiljna država, kod nas se odlučuje po zakonu", izjavio je ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin, komentarišući navode poslanice Zelenih u Evropskom parlamentu Viole fon Kramon da Telekom Srbija radi neprihvatljive stvari, te da N1 i Nova S moraju da dobiju nacionalne TV frekvencije.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR