Glas Javnosti

VUČIĆEV KUM BIO PIJAN U KOLIMA S LJUBAVNICOM: Novi SKANDALOZNI detalji udesa na Dedinju! OBEZBEĐUJU GA KOBRE!

Politika
Autor: Glas javnosti

Vučićev kum Nikola Petrović koji je pre dve noći izazvao udes na Dedinju najverovatnije je bio pijan a u meklarenu od oko pola miliona evra u rtrenutku udesa sa njim je bila i njegova - ljubavnica.

Nezgoda se, podsetimo, prema nezvaničnim informacijama dogodila u Užičkoj ulici na Dedinju, kada je Petrović, vozeći iz ulice koja nema pravo prvenstva prolaza, ignorisao saobraćajni znak i nastavio da se kreće. Potom je svojim „meklarenom“ udario u automobil marke „opel korsa“ u kom su se nalazile dve ženske osobe. Od siline udarca oba vozila su se odbila i udarila u ogradu Doma Patrijaršije.

Jedan čitalac Kurira je u tvitu, između ostalog napisao: "Po saznanjima sa lica mesta obezbeđuju ga specijalne jedinice Vojske Srbije "Kobre" koja je rasterivala posmatrače. Odakle pravo Vučićevom kumu na obezbeđenje Kobri? Kobre se ne mogu iznajmiti privatno, znači da su mu dodeljene, inače obezbeđuju samo predsednika države, ministra odbrane i načelnika Generalštaba". 

On u tvitu postavlja dosta pitanja koja prenosimo u daljem tekstu.




Nikola Petrović je sve vreme bio u policijskom vozilu sa kapuljačom na glavi, što je zabeležio fotoreporter. Sa „meklarena“ su skinute tablice, a pripadnici MUP nisu dozvolili da njegov automobil preveze AMSS, već, kako su rekli, to mora da uradi Parking servis.




Pripadnik MUP-a koji je regulisao saobraćaj u Užičkoj ulici nekoliko puta je od novinarske ekipe tražio da mu kažu kako su za ovu saobraćajnu nesreću saznali, i „šta rade tu“.



SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od Veki u 09.03.2023 08:37:16 h
     0 
Dozlogrdilo je ovom narodu vise od Vucicevih bahatih tajkuna.