Glas Javnosti

VUČIĆ ZAPOČEO VAŽNE SASTANKE U NJUJORKU

Politika
Autor: Glas javnosti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u Njujrku razgovarao sa kongresmenkom Klaudijom Teni, kopredsedavajućom srpskim kokusom u Kongresu Sjedinjenih Američkih Država i članicom Odbora za spoljne poslove Predstavničkog doma

Predsednik Vučić se oglasio na Instagramu i istakao da su razgovarali o brojnim regionalnim i globalnim pitanjima.



- Srdačan i otvoren razgovor sa Klaudijom Teni o brojnim regionalnim i globalnim pitanjima. Zahvalio sam kongresmenki na proaktivnom angažovanju u Kongresu SAD u oblastima od interesa za Republiku Srbiju, kao i na dosadašnjim inicijativama od značaja za našu zemlju - piše na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav".

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nalazi se u Njujorku gde će se povodom 77. zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, sastati sa više od 30 zvaničnika država širom sveta i šefovima ključnih međunarodnih političkih i ekonomskih organizacija.

Vučić je ranije najavio da će u Njujorku snažno stati u odbranu međunarodnog prava. On će se obratiti Generalnoj skupštini, gde će govoriti o principijelnim pozicijama Srbije i braniti državne i nacionalne interese.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR