Glas Javnosti

VUČIĆ VRATIO IZMENE ZAKONA O VODAMA NA PONOVNO GLASANJE, A SAMO DVA POSLANIKA SU BILA PROTIV: 'Nije u interesu građana Srbije, a iz aviona vidi da je protivustavan!'

Politika
Autor: Glas Javnosti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije potpisao izmene Zakona o vodama, a t aj akt biće vraćen Skupštini Srbije na ponovno odlučivanje.

Prošle nedelje poslanici Skupštine Srbije usvojili su danas izmene Zakona o zaštiti prirode i Zakona o vodama iako se javnost ošto pobunila. Ipak, samo dva poslanika nisu glasala za ove izmene.

Od 173 prisutna poslanika čak 171 je glasao za, dok samo dva poslanika nije podržalo ove izmene, oba iz skupštinske većine, vladajuće partije SNS.

Jedan od ova dva poslanika je Bratislav Jugović, iz Čačka, koji nam je objasnio da postoje dva razloga zašto nije glasao za izmene ovog zakona.

- Prvi, zato što nije u interesu građana Srbije, a drugi razlog je zato što se iz aviona vidi da je protivustavan. U međuvremenu sam upisao Pravni fakultet. Imam neodoljivu potrebu sebi da objasnim, zašto poslanici koji su završili Pravni fakultet ne uviđaju nešto što bi svaki čobanin uvideo, a tiče se pravne logike. Zbog toga se i zalažem da čobani osnuju svoju partiju i da kao parlamentarna stranka daju našem društvu veći doprinos od mnogih učesnika na političkoj sceni, računajući i predstavnike vlasti i predstavnike opozicije – rekao je Jugović za “Glas javnosti”.

Foto: Printscreen

- Čobani nesumnjivo najbolje mogu da objasne fenomen blejanja na političkoj sceni. Mnogo je blejača, a vrlo malo istinskih sledbenika politike Aleksandra Vučića- dodao je poslanik za naš portal.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR