Glas Javnosti

Vučić: U teškoj smo situaciji, dajemo sve od sebe da sačuvamo mir i stabilnost

Politika
Autor: Glas javnosti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da se nikad u istoriji nije dogodilo da se srpskom patrijarhu zabrani ulazak na Kosovo i Metohiju. Preduzeću sve mere da zaštitimo naš narod i sačuvamo Srbiju, naveo je Vučić

Predsednik Vučić je u video-objavi na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav" naveo da "sve dajemo od sebe da sačuvamo mir i stabilnost". 


"Nažalost, nas nisu hteli da slušaju, ili ih nije mnogo ni interesovalo da nas čuju. Danas je i patrijarhu srpskom gospodinu Porfiriju zabranjen ulazak na Kosovo i Metohiju. Nikada se to u istoriji nije dogodilo. I baš ih briga. Besmisleno saopštenje, nevažno... Ali će i dalje da govore samo o srpskim barikadama koje su samo znak nezadovoljstva i borbe srpskog naroda da budu svoji na svome i ništa više", naveo je Vučić.

"U skladu sa tim, želim da vas obavestim da smo u teškoj situaciji, ali da ćemo dati sve od sebe i da ćemo brinuti na svaki način kako da sačuvamo mir i stabilnost i ne samo to, kako da zaštitimo naš narod na severu Kosova i Metohije. U skladu sa tim, a posle naoružavanja Albanaca i posle podizanja njihove borbene gotovosti, preduzeću sve mere da zaštitimo naš narod i sačuvamo Srbiju", naveo je predsednik Srbije.

Tokom popodneva, patrijarhu srpskom Porfiriju bio je zabranjen ulazak na Kosovo i Metohiju. Danas su vrata na mom domu za mene zaključana, poručio je patrijarh nakon zabrane.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR