Glas Javnosti

VUČIĆ U POSETI NOVOM PAZARU: Saslušao sam probleme meštana, država ulaže mnogo u ovaj kraj

Politika
Autor: Glas javnosti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u poseti Raškom okrugu kada je obišao nekoliko lokacija i manastir Sopoćani.

Vučić je posetu započeo dolaskom u manastir Sopoćani da bi nakon toga obišao radove na putu Novi Pazar - Tutin. Nakon toga, usledila je poseta fabrici "Ekstrasan", pa Kliničko-bolničkom centru u Novom Pazaru.

Ovom prilikom, predsednik Srbije je poručio da je zadovoljan što je mogao da sasluša građane i da želi da se veliki deo molbi građana usliši, ali i da veruje da "ljudi razumeju i da su zadovoljni koliko država ulaže u ovaj kraj".
U Kliničko-bolničkom centru su rešeni problemi koji se tiču snabdevanja električnom energijom i drugi problemi u vezi sa izgradnjom bolnice, kada je Vučić poručio:

- Ko ume da uradi trafostanicu u zemlji? Ko to radi? Uradite to! Hoću da počnemo da gradimo bolnicu za tri meseca, a ne za godinu dana! Ovo su velike investicije, velike vesti i stvari za Novi Pazar. Bolnica menja ljudima život ovde - naglasio je Vučić, a preneo b92. net

Prilikom obilaska radova na deonici Novi Pazar - Tutin, Vučića su dočekali predstavnici lokalne vlasti, a od izvođača radova, turske kompanije "Tašjapi" je dobio obećanje da će ovi radovi biti završeni do juna naredne godine.

Prilikom posete predsednika Srbije, neki od meštana su se požalili na aktuelne probleme, prilikom čega je on obećao da će sve biti uskoro rešeno. Vučić je posetio i porodicu jednog od stradalih mladića i izjaviosaučešće, a svoju posetu je skratio upravo zbog tragičnog događaja koji je pogodio ovo mesto. Danas je uz Novom Pazaru zbog pogibije četvorice mladića proglašen Dan žalosti.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR