Glas Javnosti

Vučić u Kraljevu: Gradiće se nov dijagnostički centar i zatvoreni bazen

Politika
Autor: Glas javnosti

Vučić je izjavio večeras u Kraljevu da će taj grad dobiti novi dijagnostički centar i zatvoreni bazen.

Obraćajući se građanima u Sportskom centru "Ibar" u Kraljevu, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da mu je želja da u Kraljevo dovede još jednog kapitalnog investitora, koji bi mogao da zaposli školovanije ljude i one sa srednjom stručnom spremom da bi imali veće plate.

"Ove dve fabrike Leoni i Taipa, zapošljavaju preko 5.000 ljudi, plus što pomažemo domaćim kompanijama kao što je Gir koja zapošljava 800 ljudi, nadam se da će ih biti još i pomoći će im država još i više. Naša obaveza je da u Srbiji prosečna plata do kraja 2025. bude 1000 evra, a prosečna penzija 450 evra. To je za samo dve godine, pa ćete videti da li smo govorili istinu", rekao je Vučić. 

Naveo je da se radi koridor Čačak-Adrani, a zatim će ka Trsteniku, pa zatim brza saobraćajnica Kraljevo-Raška.


On je rekao da će Kraljevčani da dobiju i zatvoreni bazen, ali što je mnogo važnije dijagnostički centar i sa tim će se krenuti odmah, iako će, kako je rekao, mnogo da košta.

Vučić je obećao i da će Kraljevčani koji još nisu dobili novac za saniranje zemljotresa da ga dobiju.

"Mi smo tek sada uspeli da raspetljamo šta se dešavalo i da krenemo u drugu fazu da onim ljudima kojima nije regulisan novac za zemljotres vratimo novac i učinimo ono što nije urađeno za sve te godine. Bilo je mnogo krađe i lopovluka", rekao je Vučić.

On je naglasio da je njegova poruka svima da moramo da budemo mnogo pametni i da znamo sve naše slabosti, da razmumemo u kakvom se teškom okruženju nalazimo i da budemo  među onima koji će najviše da se zalažu za mir.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR