Glas Javnosti

VUČIĆ U DEFANZIVI - VLADETA JANKOVIĆ TVRDI: "Amerikanci mu oduzeli izraelskog savetnika i sad srlja u GREŠKE!

Politika
Autor: Glas javnosti

Jedino racionalno objašnjenje koje ja mogu da ponudim, da pretpostavim je da nema više tog izraelskog savetnika koji je, izgleda, bio čarobnjak.

Narodni poslanik Vladeta Janković ocenio je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić u poslednje vreme pravi velike greške i da "polako popušta". On je ponovio da opozicija ne sme da pristane na bilo kakve izbore sve dok se ne ispune zahtevi sa građanskih protesta. "Ono što ne smemo ni po koju cenu je da popustimo sad", naglasio je Janković.

Printscreen YouTube
foto: Glas javnosti


Vučić je u defanzivi. Ja moram da kažem da prateći postupke u poslednja tri, četiri meseca, on srlja iz greške u grešku. Jedino racionalno objašnjenje koje ja mogu da ponudim, da pretpostavim je da nema više tog izraelskog savetnika koji je, izgleda, bio čarobnjak. I da su mu ga Amerikanci uzeli. To je nešto što se priča i što je moguće objašnjenje“, rekao je u emisiji Newsnight Vladeta Janković.

Kako je naveo, Vučić je „počeo da popušta“, i ocenjuje da će „nastaviti da popušta ako mi (opozicija) ne popustimo pritisak“.

Konferenciju za štampu predsednika Vučića, koju je održao zajedno sa premijerkom Anom Brnabić ocenjuje „haotičnom“.

On najavljuje izbore, i onda sledeće je da ustaje sa stola, to je kao na pijaci, kaže : ‘Biće izbori, pa vas molim da glasate za mene, jer ćete dobiti ovo‘! A onda počne da piše kolike će biti povišice u određenim sektorima. I čuveno pojeftinjenje hleba od tri dinara, što ja mislim da će oduševiti Željka Mitrovića i Nikolu Petrovića. Oni će da slave što je pojeftinio hleb“, kazao je Janković.

Ponovio je da vlast mora da ispuni sve zahteve sa građanskih protesta, i da se onda krene o razgovorima o uslovima za izbore, jer ističe da izbori u sadašnjim uslovima „nemaju nikakvog smisla“.

Konstatuje da opozicija deluje sve ujedinjenije, kao i da u parlamentu postoji saradnja koja mora da urodi plodom u budućnosti, a to je – izmena izbornih uslova.

Glas javnosti

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR