Glas Javnosti

VUČIĆ potpisao izbornu listu: Došao sam u Borču zbog ovih divnih ljudi, beskrajno vam HVALA što ste došli u ovolikom broju (VIDEO)

Politika
Autor: Glas javnosti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obilazi naselje Borča gde će tom prilikom potpisati listu SNS za izbore čiji je nosilac.

Aleksandar Vučić je kao predsednik Republike Srbije danas u 18 sati raspustio Skupštinu i raspisao izbore za 3. april.

Prethodno je u 17 časova predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić raspisao lokalne izbore takođe za 3. april 2022. godine.

- Nikada nisam sasvim zadovoljan, uvek može bolje, ali moram da kažem da očekujem pobedu naše liste na predstojećim izborima. Došao sam ovde da podržim naše građane koje su pojedini političari vređali - rekao je Vučić.

- Došao sam u Borču zbog ovih divnih ljudi i da kažem da sam uz ljude ovde, očekujem pobedu naše liste. Vidi se napredak, i ovde kada ste dolazili videli ste – rekao je Vučić.

- Potpisao sam 136 papira u stranci danas, nešto za te liste lokalne da oni imaju pravo da koriste moje ime – kazao je Vučić.

- Nikada nisam bio ovde, večeras su se izenadili kada sam bio u centrali stranke, šta da radite bavio sam se državom, napomenuo je Vučić dok je čekao u redu za potpis na listi SNS.

Gužve su velike, građani stoje u redu, a atmosferu možete videti na snimku ispod:



BONUS VIDEO: OVO SU STVARNI REJTINZI POLITIČKIH STRANAKA

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR