Glas Javnosti

Vučić: Srbija nije na prodaju

Politika
Autor: Glas javnosti

Predsednik Aleksandar Vučić naveo je da predstavnicima međunarodne zajednice tokom brojnih razgovora i susreta protekle nedelje poručio da će Srbija nastaviti da insistira na sprovođenju svih potpisanih sporazuma, ali i na očuvanju državnih i nacionalnih interesa.

Ove nedelje imao sam brojne razgovore i susrete sa važnim predstavnicima međunarodne zajednice, ali i sa prijateljima Srbije – francuskim predsednikom Makronom i mađarskom predsednicom Novak – naveo je Vučić.

On je rekao da je svima ponovio dobro poznate, ali nikad čvršće pozicije da će Srbija nastaviti da insistira na sprovođenju svih potpisanih sporazuma, ali i na očuvanju državnih i nacionalnih interesa.


– Zato sam i odlikovao Nenada Đurića i Aleksandra Filipovića, koji su svojom odlučnošću najbolje pokazali da Srbija nije na prodaju i da je njen interes naš najveći prioritet. Od te borbe nikada nećemo odustati. A jedan od najboljih primera pobede uprkos stradanjima, dale su nam i dve hrabre žene, Ester Bajer i Breda Kalef, od kojih sam ponovo naučio koliko snaga ljudskog duha nadvladava i najveće nedaće – naveo je Vučić.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR