Glas Javnosti

VUČIĆ:SPISAK VLADE KOJI SE SINOĆ POJAVIO OBJAVILI SU TAJKUNI! Videćete da su SLAGALI!

Politika
Autor: Glas Javnosti

Pojedini  mediji špekulisali su sinoć o sastavu novog kabineta ,a spisak o članovima nove vlade , pojavio se i na drštvenim mrežama. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić  reagujući  na spisak, koji  se pojavio, zamolio je medije da obelodane  sastav vlade, koji  su, kako je rekao „objavili tajkuni“ i dodao da će se „videti da su slagali“.

Prema spisku koji se pojavio kasno sinoć na društvenim mrežama , a koji su preneli pojedini mediji , kao kadrovska rešenja u  novoj Vladi Srbije našli su se, između ostalih, Zoran Đorđević na mestu ministra prosvete, Milan Krkobabić koji bi navodno bio zadzužen za turizam i telekomunikacije, a  Jadranka Joksimović bi preuzela resor rada i zapošljavanja umesto  evropskih integracija.

Među rešenjima pominju se i Ivica Dačić koji bi zadržao spoljne poslove, ali i kadrovi SPASA-a, Aleksandra Šapića, koji bi prema tom spisku preuzeo upravu i lokalnu samoupravu umesto sadašnjeg ministra Branka Ružića. Iz Šapićevih redova  kao kandidat za ministra informisanja  najvljen je  Ratko Dmitrović, dok bi resor kulture vodila Maja Gojković.

Predsednik Srbije istakao da u „Srbiji postoje mnogi političari i njihovi medisjki poslanici koji  su svoju aktivnost  zasnovali na prošlosti.“

„Oni nikada nisu izašli iz devedesetih. Od svake izjave tih političara, koji su se najviše obogatili i opljačkali, bile su neke dobre stvari posle 5. oktobra, ali je sve iskorišćeno za pljačku. O tome govore oni koji su najviše opljačkali. Imali ste mafiju koja je vladala ulicama,  svakog dana ste imali tri do četiri ubistva, mafija je upravljala Srbijom, ponajmanje mislim na Koštunuicu i Đinđića“, rekao je Vučić  prilikom posete izgradnji kovid bolnice u Vojnom  kompleksu „Zemun ekonomija“, naBatajničkom drumu.

Vučić je najavio i reviziju podataka o preminulima od korone.

(Glas javnosti)  

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR