Glas Javnosti

Vučić se sutra obraća javnosti: "Polećemo..."

Politika
Autor: Glas javnosti

U Palati Srbija biće predstavljeni planovi za naredne godine i budućnost zemlje do kraja 2027. godine

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom Instagram profilu da će sutra u 18 časova izneti planove za budućnost Srbije. "Polećemo! Sutra, 20. januara, tačno u 18 časova, Srbija ide u budućnost!", stoji u objavi predsednika.

U Palati Srbija biće predstavljeni planovi za naredne godine i budućnost Srbije do kraja 2027. godine, a biće reči o sledećim temama:

  • Životnom standardu građana
  • Ubrzanoj modernizaciji Srbije
  • Infrastrukturi
  • Industrijalizaciji, poljoprivredi i životnoj sredini
  • Integralnom razvoju
  • Izložbi Ekspo 2027.

Vučić je ove nedelje boravio na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu.
"Upravo smo završili trosatnu večeru koju su u čast zvanica organizovali predsednik Svetskog ekonomskog foruma Borge Brende i predsednik Globalnih poslova u Goldman saksu Džared Koen. Time završavamo i boravak u Davosu koji je za Srbiju bio i važan i uspešan", napisao je Vučić juče na "buducnostsrbijeav".

 

Dodao je da je iskoristio priliku da razgovara sa mnogim svetskim i evropskim liderima, među njima je bio i britanski ministar spoljnih poslova Dejvid Kameron, "kao i sa zvaničnicima najznačajnijih političkih i ekonomskih institucija".

"Kući se vraćamo sa mnogo dobrih vesti, planova i ideja. Neke od njih ćemo predstaviti već u subotu. Znam da naše ljude interesuje kako će Srbija da napreduje. A napredovaćemo i borićemo se zajedno! Živela Srbija", naveo je Vučić.




Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od Mučenik u 20.01.2024 14:45:58 h
     0 
SVAKODNEVNA DOSADA Vučić se ne skida s televizije, a šta će mu i ova vanredna obraćanja građanima Ko hoće da ga sluša i gleda ima mnogo prilika, te vanredna obraćanja su samo reprize već rečenog i postoji mogućnost da budu dosadna nekim gledaocima. Samo neka polete!