Glas Javnosti

VUČIĆ posle sednice predsedništva SNS, NAJAVIO UJEDINJENJE sa SPAS-om! Aleksandar Šapić ODMAH PRISTAO

Politika
Autor: Glas javnosti

Sednica Predsedništva Srpske napredne stranke završena je pre nekoliko trenutaka Beogradu, a kako je ranije najavljeno, na njoj se govorilo o aktuelnoj političkoj situaciji u zemlji.

Na samom početku obraćanja predsednik je najavio da će se uskoro početi procedura za ujedinjenje sa Srpskim patriotskim savezom Aleksandra Šapića:

– Podneo sam predlog koji je Predsedništvo jednoglasno prihvatilo, za ujedinjenje u jednu stranku sa Srpskim patriotskim savezom Aleksandra Šapića.

– Naša stranka je ubedljivo najveća, uveren sam da možemo da postignemo još bolje rezultate – istakao je predsednik.

Predsednik Vučić je dodao i da se nada da će na sutrašnjoj konferenciji Kriznog štaba doneti relaksirajuće mere i to od petka, kako bi Srbija mogla da se što pre vrati normalnom životu i radu.

Šapić pristao na ujedinjenje

Nakon izjave Vučića, predsednik SPAS-a Aleksandar Šapić izjavio je da je raspoložen da prihvati predlog o ujedinjenju SNS i SPAS, dodajući da se nada da će dogovor o tome biti postignut i da već, možda, od juna dve stranke budu deo zajedničke organizacije.

- Mogu da potvrdim to što je Vučić rekao, da ćemo u sledećih mesec dana i zvanično sesti da razgovaramo na tu temu - rekao je Šapić za ,,Tanjug'' i dodao:

- Sada to podižemo na viši nivo dve organizacije i u sledećih par nedelja, nadam se da ćemo uspeti da napravimo dogovor i da budemo, možda već od juna, deo zajedničke organizacije - rekao je predsednik SPAS-a.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR