Glas Javnosti

Vučić: Policija treba da ima odlične uslove za rad

Politika
Autor: Glas javnosti

Povodom 4. juna, Međunarodnog dana dece žrtava nasilja, Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju istaklo je danas da su zaštita dece i njihova bezbednost apsolutni prioritet.

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, rekao je danas na obeležavanju Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije, da je veoma ponosan na ono što obavlja srpska policija i najavio povećanje plata pripadnicima policije pre kraja godine.

Kaže da je naša policija izuzetno opremljena, ali da će u budućnosti biti još bolje, uz najavljeno povećanje plata. Najavio je i da uskoro dobijamo drugi ruski helikopter za gašenje požara koji će spasti mnogo života i imovine.

– Naša policija uz svu opremu i antiterorističke jedinice i specijalne jedinice, brigade, UKP, opremljeni su najboljim sredstvima, ali ima i najbolje ljude koji su posvećeni svom poslu i spremni da se bore sa organizovanim kriminalom i korupcijom i da budu na raspolaganju građanima – istakao je Vučić.


Takođe, rekao je kako „država mora da im obezbedi uslove da pružaju usluge građanima“.

– Ja to doživljavam kao uslugu građanima, da uvek budu uz njih, i da uvek mogu na najbolji način da im pomognu upravo tek kada su opremljeni, kada su motivisani i kada mogu da obezbede normalan i pristojan život za sebe i za svoje porodice – rekao je predsednik u svom obraćanju u Palati Srbija.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR
od JELICA 82 u 06.06.2023 01:05:43 h
     0 
Je l će ti ratnici ponovo da spašavaju državu od dece od 16 god na protestu ! Je l će ti kojima ne fali dlaka sa glave ,da ponovo da pričaju kako su krvarili na Paštriku ! Je l će ti koji su izbacivali trudnice, veterane,sveštenike na ulicu reći kako su se žrtvovali danonoćno ! Neki od njih maju penzije od 1000€ pa im je malo, a ovamo pričaju o poštenju ljudima koji rade za 350€ . Mogu da učine bilo koji ZLOČIN i NIKADA da ne odgovaraju formalno/ neformalno, još zakukavaju svako malo.