Glas Javnosti

VUČIĆ OTKRIO: Pobeda lista Srbija ne sme da stane na svim nivoima!

Politika
Autor: Glas javnosti

Ubedljiva pobeda liste "Srbija ne sme da stane"

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da je lista "Srbija ne sme da stane" ostvarila ubedljivu pobedu na svim biračkim mestima kako na republičkom, tako i na gradskom nivou.

Izlaznost na republičkom nivou se kretala oko 43 odsto, što predstavlja visoku izlaznost za ponovljene izbore, dok je na nivou grada Beograda iznosila nešto manje od 40 odsto. Ponovljeno glasanje održano je na Novom Beogradu i na Bežanijskoj kosi, gde je lista "Srbija ne sme da stane" takođe ostvarila ubedljivu pobedu.
Predsednik je istakao da je lista "Srbija ne sme da stane" ostvarila izuzetno visoku podršku u Ripnju, osvojivši čak 79,8 odsto glasova. Ovaj rezultat jasno ukazuje na široku podršku koju ova lista uživa među biračima u ovom mestu.

Povećan procenat podrške na većini biračkih mesta


Vučić je takođe naveo da je lista "Srbija ne sme da stane" zabeležila povećanje podrške na većini biračkih mesta, gde se procenat podrške kretao između 10 i 30 odsto u korist ove liste u odnosu na prethodne izbore. Ovi rezultati jasno pokazuju da postoji kontinuirana podrška ovoj političkoj opciji među građanima.

Ukupno gledano, rezultati ponovljenih izbora pokazuju ubedljivu podršku koju je lista "Srbija ne sme da stane" ostvarila na biračkim mestima širom grada Beograda i na republičkom nivou. Ovi rezultati će svakako imati značajan uticaj na političku scenu i dalji razvoj događaja u Srbiji.

Glas javnosti R01S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR