Glas Javnosti

VUČIĆ OTKAZAO SVE ZA DANAS: Biće samo na ovom MESTU!

Politika
Autor: Glas javnosti

Predsednik Srbije trebalo je danas da poseti Južnobanatski okrug i to tvaranju sportske hale u Beloj Crkvi, obilasku porodične fabriku za proizvodnju papirne ambalaže "Intertron DOO" u Vršcu

Zbog složene bezbednosne situacije na Кosovu i Metohiji, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić održaće tokom dana više sastanaka sa domaćim i stranim političkim faktorima u pokušaju stabilizacije situacije, te će zato danas prisustvovati samo velikom narodnom mitingu u Pančevu, koji je zakazan za 18  časova, saopštila je pres služba predsednika.

Predsednik Srbije trebalo je danas da poseti Južnobanatski okrug i to  tvaranju sportske hale u Beloj Crkvi, obilasku porodične fabriku za proizvodnju papirne ambalaže "Intertron DOO" u Vršcu, a trebalo je da prisustvuje i  i otvaranju rekonstruisaog objekta za decu i mlade sa invaliditetom "Inkluzivno-edukativni centar" u Alibunaru.

U Debeljači je trebalo da obiđe poljoprivredno gazdinstvo Đuričkov, u Barandi poljoprivredno domaćinstvo Cukić. Posetu je trebalo da završi u Pančevu gde će se u 18 časova obratiti građanima.

Glas javnosti

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR