Glas Javnosti

VUČIĆ: Nećemo dozvoliti ulazak Kosova u EU

Politika
Autor: Glas javnosti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas u parlamentu da Srbija treba da održi balans, sačuva vitalne interese našeg naroda na KiM i ne dozvoli ulaz Kosova u UN, kao i da to smatra pobedom naše zemlje.

"Da ne dozvolimo ulaz Kosova u UN, verujem da to možemo, a svakako nećemo mi biti ti koji će to dozvoliti nekom drugom. Za one sledeće nisam siguran. A, možda nas i Bog pogleda, pa neki bolji i odgovorniji dođu. Kako stvari stoje, plašim se da bi moglo da bude mnogo puta gore", rekao je Vučić.

Kazao je da je poznavao sve prethodne lidere i da zna šta su radili.


"Gledam i ovo danas i plašim se da smo od mnogo onih koji nisu bili dobri imali mnogo bolje, nego što ih imamo danas, a pretenduju na vlast", zaključio je Vučić, prenosi Tanjug.

Poslanik Zvonimir Stević iz SPS je prethodno u raspravi rekao da su poslanici opozicije svojim ponašanjem naneli ogromnu štetu državi Srbiji i srpskim nacionalnim interesima, a najviše Srbima na KiM.

"Videlo se juče i danas kome je stalo do KiM, a kome nije, i kome je stalo do KiM kao do lanjskog snega", rekao je Stavić i dodao da je na sednici o KiM trebalo da postignemo nacionalno jedinstvo.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR