Glas Javnosti

VUČIĆ NA IZGRADNJI DEONICE AUTO PUTA MILOŠ VELIKI: Najveći i najvažniji projekat za ovaj deo Srbije

Politika
Autor: Glas javnosti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovuje početku radova na izgradnji deonice Požega-Duga Poljana na auto-putu "Miloš Veliki".

Predsednik Srbije je razgovarao sa predstavnikom izvođača i raspitivao se ima li dovoljno radnika i izrazio zabrinutost zbog rasta cena. "Samo da nam cene deonica ne odu u nebesa", rekao je.

Usred svetske krize uspevamo da gradimo i razvijamo našu zemlje. Za četiri godine imaćemo završen auto-.put do Sjenice i Novog Pazara", istakao je predsednik Srbije. "To će mnogo značiti za dovođenje investitora u ove krajeve", istakao je. "Uskoro se privodi kraju i pravac Novi Pazar-Tutin, radimo mnogo toga, naravno i put Novi Pazar-Sjenica koji je kičma ovog kraja, dovodi se i gas, rekao je Vučić.

On je ukazao na to da će ta ulaganja i posao zadržati ljude u tim krajevima, a ne da odlaze u inostranstvo kao ranije, trbuhom za kruhom.

Kako je istakao predsednik na deonici od Ivanjice do Duge Poljane ima 54 kilometra, a 27 kilometara je u mostovima, dok je 23 kilometra u tunelima.

Ne znam kako je to moguće, ima li komplikovanijeg auto-puta od ovoga, ali sam zato srećan što ćemo to da uradimo, zaključio je Vučić.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR