Glas Javnosti

Vučić: Moja poruka glavosečama i kriminalcima: Boriću se protiv vas mafijaša, kriminalaca, tajkuna! Pustite KRIK da radi svoj posao

Politika
Autor: Glas javnosti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u radnoj poseti Ujedinjenim Arapskim Emiratima od danas do 12. marta, posle čega će od 12. do 14. marta boraviti u zvaničnoj poseti Kraljevini Bahrein, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Srbije.

Predsednik je podsetio i na slučaj Gorana Papića, bivšeg zamenika načelnika SBPOK koji se slikao u ferariju od 400.000 evra, i otkrio čije je to vozilo.

- Ali problem je ako je taj ferari izvesnog Bajramija, koji sa Naserom Keljmendijem diluje drogu. Postavlja se pitanje šta srpski policajac radi u kolima jednog Bajramija.

- Moja poruka glavosečama i kriminalcima, svima što nam truju decu drogom: Možete da radite šta god hoćete, ali vam ja savetujem da pronađete najbolje rešenje u pokušaju da me sklonite na neki drugi način. Boriću se protiv vas mafijaša, kriminalaca, tajkuna. I grobovi moji boriće se sa njima - poručio je Vučić.

Na pitanje kakve je poruka političara koje je Vučić birao, on je rekao da smatra da ne postoji čovek koji ne greši.

Predsednik je zatim odgovorio i na činjenicu da je Belivuk preporučivao ocu jednog ubijenog mladića da da intervju "Kriku".

- Za mene je bilo mnogo teško gledati tog roditelja, koji je čak u jednom trenutku rekao da se plaši da mu je sin nestao u policiji. Ja ne želim da verujem u to, ali se svi narodi oca pomenutog mladića ispituju. Da je ocu tog mladića Belivuk rekao da se javi Pinku, možete da zamislite kako bi reagovali svi ti mediji i strane ambasade. Ali ja apelujem da pustite "Krik" da radi svoj posao, to je odlika demokratije, i imaju pravo da rade svoj posao kako hoće. Može da im bude izvor čak i Belivuk, ali ne smeju da spreče ljude da pričaju o tome - rekao je predsednik.

(Glas javnosti/Kurir)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR