Glas Javnosti

Vučić: Kad bi nju slušali odavno bismo se obesili svi! A o Kosovu da ne pričam, to bi bila zabranjena reč

Politika
Autor: Glas javnosti

Aleksandru Vučiću je postavljeno pitanje da prokomentariše osam poslanika EU koji su tražili od Borelja i Kristijana Šmita da se Dodik zaustavi i koji su optužili Srbiju da je ona ta koja pravi najviše problema.

Pojma nemam ko su tih osam parlamentaraca, niti me zanima da budem sasvim iskren. Može da ih bude i 80 i 280, isti bi vam moj odogovor bio. Mogli su iz jedne zemlje okruženja da dovedu sve evroparlamentarce i svi bi vam to potpisali, zato što im smeta snažna Srbija. Oni znaju da im Srbija predstavlja problem, to što Srbija ima snažniju Vojsku i što ekonomski napreduje - rekao je predsednik, pa istakao:

- Kad bih slušao šta evroparlamentarac Viola fon Kramon priča, kad bi nju slušali, odavno bismo se obesili svi, pošto ne pričam o ostalim predstavnicima političkih stranaka na ovim konferencijama, ostali bi samo ovi iz jedne zelene agende da žive, a svi ostali bi mogli da skočimo u Dunav. A o Kosovu da ne pričam, to bi bila zabranjena reč na teritoriji Republike Srbije - rekao je Vučić.

Vučić je istakao da će Srbija da vodi odgovornu politiku, da čuva stabilnost, ali da će se suprotstavljati onima koji hoće da ukinu pravo na sopstveno mišljenje svom narodu i svojoj državi.

- Svako nek radi svoj posao - zaključio je Vučić, a piše Alo.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR