Glas Javnosti

VUČIĆ JE PRAVA POLITIČKA PROSTITUTKA! SKANDALOZNO: Lukašenko oštro kritikovao predsednika Srbije zbog Ukrajine! UMALO NE LJUBI RUSE U DESNI, A ONDA NOŽ U LEĐA!

Politika
Autor: Glas javnosti(Panorama.pub

Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko oštro je govorio o svom kolegi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Lukašenko je to izjavio tokom posete zajedničkom belorusko-srpskom preduzeću za proizvodnju grabulja u Žlobinu, a tekst je objavio portal Panorama.pub, čiji link prenosimo. Tekst je objavljen 20. januara.

Ovo je inače satiričan sajt i svi njegovi sadržaji su šaljivog karaktera:

"Svi tekstovi na ovom sajtu su groteskne parodije stvarnosti i nisu prave vesti", piše na ovom portalu.

https://panorama.pub/news/politiceskaa-prostitutka-lukasenko-raskritikoval-vucica

Beloruski lider je optužio šefa Srbije za političko licemerje zbog priznanja Krima kao dela Ukrajine.

Lukašenka je svoju izjavu dao tokom posete zajedničkom belorusko-srpskom preduzeću za proizvodnju grabulja u Žlobinu. Šef Belorusije je na sastanku sa radnicima oštro objasnio opasnost od kratkovidih političkih manevara srpskog predsednika.

"Šta je ovo? Vučić umalo ne ljubi Ruse u desni, zove nas braćom, uzima kredite. A onda takav nož u leđa! Prava politička prostitutka! Još bi imao tako male brkove i pljuvanu Hitlerovu sliku! Vi, draga moja, odlučite da li ste sa nama ili protiv nas, inače ćemo vas denacifikovati zajedno sa Ukrajinom“, citira BelTA Lukašenka.



I sam beloruski predsednik je izbegavajući odgovorio na pitanje jednog od radnika fabrike o vlasništvu nad Krimom.

„Ovde je bio sovjetski Krim, a mi smo mirno otišli ​​tamo sa celim savezom. Uglavnom, tada je bilo dobro: more je crno, zubi beli, lepota i red svuda. Zašto je na vašem radnom mestu takav nered? Svi alati su na jednoj gomili, šrafovi su razbacani po radnji... Ako ništa, onda ću vam za tren obezbediti posao, inače nema ko da pomogne Babariku na seči“, rekao je Lukašenko.

Na kraju sastanka, Lukašenko je uverio da će Rusija ispuniti sve ciljeve specijalne operacije i da je Belorusija uvek spremna da podeli ovaj uspeh, navodi se na kraju ovog satiričnog teksta.

Glas javnosti/Panorama.pub

https://panorama.pub/news/politiceskaa-prostitutka-lukasenko-raskritikoval-vucica

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR