Glas Javnosti

VUČIĆ DODELIO STIPENDIJE STUDENTIMA U NOVOM SADU : Vi ste do sada pokazali da imate više odgovornosti i više sposobnosti od ostalih

Politika
Autor: Glas javnosti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je svečanoj dodeli stipendija "Dositeja" najboljim studentima u organizaciji Fonda za mlade talente Republike Srbije u Novom Sadu.

Vučić je na početku dodele poslao važnu poruku studentima:

- Već ste naučili da će svi da vam kažu da ste budućnost, što je tačno. Ali, u budućnosti, zbog vašeg stava i svega što ste učinili imaćete samo veću odgovornost i obaveze. Vi ste do sada pokazali da imate više odgovornosti i više sposobnosti od ostalih. Vi ste žrtvovali neprospavane noći, želeli ste uspeh i da obradujete svoje porodice, prema tome zaslužujete čestitke. Ova stipendija je nešto što vas obavezuje. Da radite bolje i da radite više. Ima nešto drugo što je još važnije. Na vas država i društvo moraju da računaju - rekao je predsednik prenosi 24sedam

- Neki od vas će biti naučnici, neki šefovi vlada ali ne sme niko da vas pretekne. Sve na svetu mogu da vam oduzmu, ali znanje niko ne može da vam oduzme. Čestitam vam na marljivosti, trudu i radu. Čestitam i vašim roditeljima – rekao je predsednik prisutnima.

Studentima se obratio i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

– Vaši uspesi su danas merilo kvaliteta, a za sutra izvesnija budućnost za sve nas. Sve što radi država Srbija, predvođena predsednikom republike, radi da izgradi puteve da vi ostanete ovde i da zajedno pravimo bolju Srbiju i bolje rgadove – rekao je Vučević.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP