Glas Javnosti

VUČIĆ ODGOVORIO NA PROVOKATIVNO pitanje novinara Dojče velea

Politika
Autor: Glas javnosti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je, odgovarajući na provokativno pitanje novinara Dojče Vele, da Srbija zna šta je sila i da znamo koliko smo mi mala zemlja, ali da treba imati i malo poštovanja prema našoj zemlji.

- Kada govorite o teritorijalnom integritetu i da li se u jednoj zemlji može verovati, molim vas novinare iz Doijče Velea da malo uđete u naše cipele. To kako se sada sa sladostrašću govori o teritorijalnom integritetu BiH, Ukrajine, da se sete 1999. godine. Ja razumem šta je politka sile i znam koliko smo mali, i zato hoću da čuvamo mir i stabilnost. Svi kojima su puna usta teritorijalnog integriteta, zaboravljaju na Rezoluciju 1244. Samo vas molim za malo poštovanja u zemlji u kojoj je ubijeno 82 dece u NATO bombarodvanju - rekao je Vučić i dodao. 



- Mora da se nađe kopromisno rešenje, to je jedino što će da očuva mir ovde. Pred Srbijom su teška politička vremena - rekao je Vučić govoreći o dijalogu sa Prištinom i dodao: 

- Nemojte da na branite na sopstveni stav, mišljenje ili da jednako volimo svoju zemlju, onoliko koliko vi volite svoju - rekao je Vučić na konferenciji za medije u Beogradu posle sastanka sa nemačkom ministarkom Kristin Lamberth. 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR