Glas Javnosti

VRIŠTANJE, KOŠKANJE, ZVIŽDANJE, HAOS… Burno na skupštinskoj sednici

Politika
Autor: Glas javnosti

Predsedavajuća Skupštine grada Vranja prekinula sednicu jer nije bilo uslova za nastavak.

U Vranju je održana sednica Skupštine grada, koja je bila veoma burna. Odbornici su se otimali oko govornice, puštana je pesma Lepe Brene, a u jednom trenutku je jedna odbornica počela da vrišti.

Opozicija se na početku sednice bunila zbog velikog broja tačaka dnevnog reda koje su predstavljene na 1.500 strana. Tim povodom odbornik Zoran Stojanović rekao je sledeće:

„Današnji dnevni red sa 57 tačaka i dodatnim materijalom od 1.500 strana predstavlja ozbiljan izazov za nas odbornike. Naša obaveza prema građanima je da temeljno proučimo sve predložene dokumente i donesemo odluke koje će biti u najboljem interesu našeg grada. Međutim, suočeni smo sa situacijom koja postavlja ozbiljna pitanja o izvodljivosti temeljitog čitanja i shvatanja tako obimnog materijala“, kazao je Stojanović i dodao:

„Pre svega, moramo se zapitati: Da li je realno očekivati da bilo ko od nas može detaljno proučiti 1.500 strana materijala u kratkom vremenskom roku i doneti informisane odluke? Ovakav pristup stvara rizik da mnogi važni detalji ostanu neprimetni, a da se odluke donose na osnovu nepotpunih informacija“.


Opozicija je zviždala, a nije im bilo dozvoljeno da govore za govornicom. U jednom trenutku je odbornika Slobodan Petrovića opkolilo pet pripadnika obezbeđenja.

Zatim su odbornice zauzele govornicu, a u koškanju oko toga ko će govoriti, jedna od njih je počela da vrišti.

Takođe, u jednom momentu se čula i pesma Lepe Brene pod nazivom „Četiri godine“.

Podsećamo javnost, ova pesma ponovo je postala hit, nakon objavljivanja snimka Aleksandra Vučić i Siniše Malog.


Predsedavajuća Skupštine grada Vranja prekinula je sednicu jer nije bilo uslova za nastavak.

Glas javnosti/N07S

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR