Glas Javnosti

VRELE BEOGRADSKE NOĆI RUSKIH AGENATA-HOMOSEKSUALACA: Lažni moskovski opozicionari jedan drugome čuvaju "zadnji trap"!

Politika
Autor: Glas javnosti

Javnost je upoznata da lažni ruski opozicionari Pjotr Nikitina (agent FSB) i Vladimir Volohonski (agent GRU), već duži vremenski period zajednički deluju i maltene se ne razdvajaju.

Međutim, njihovi kontinuirani kontakti nisu samo rezultat njihovog zajedničkog angažovanja na planu razbijanja ruske opozicije, već i burne homoseksualne veze u koju su nedavno uplovili.

Naime, Volohonski je kao stari umobolni predator, osetio psihičku nestabilnost Nikitina (koji se inače i leči u beogradskoj privatnoj psihijatrijskoj klinici Sunce, o čemu smo već izveštavali), i iskoristio priliku da mu se približi i osvoji ne samo srce, već što bi naš narod rekao, i „zadnji trap“.

Inače, njihova homoseksualna veza obiluje brojnim trzavicama. Tako na primer, kada su u pitanju tematske večeri na kojima se neformalno okupljaju ruski opozicionari u Beogradu, Volohonski često pravi ljubomorne scene Nikitinu.

Da li će tako i biti 1. februara kada će se ruski opozicionari okupiti u beogradskom kafeu „Krokodil“.

A možda je i pravo pitanje da li će u svoju vrelu igru Nikitin i Volohonski uključiti i mladu nadu ruske opozicije Ilju Zernova.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR