Glas Javnosti

Vladeta Janković: VUČIĆ, BRNABIĆ I ŠAPIĆ NISU DOŠLI DO ŠKOLE da zapale sveću i upišu se u knjigu žalosti, nekoliko stotina metara od svojih kancelarija!

Politika
Autor: Glas javnosti

Iako se masovni zločin u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” desio na nekoliko stotina metara od njihovih kancelarija, ni predsednik Srbije, ni premijerka, ni gradonačelnik Beograda nisu došli ispred škole da zapale sveću i upišu se u knjigu žalosti, izjavio je narodni poslanik Vladeta Janković.

Prema njegovim rečima, predsednik Aleksandar Vučić nije se pojavio na mestu tragedije zato što se “boji da mu zvižde, to bi moralo da bude ogromno obezbeđenje”.

– Gledajte i Anu Brnabić, tu mučenicu, 150 metara od njene kancelarije ubiju osmoro dece, i ona se ne udostoji da dođe, zapali sveću i upiše u knjigu žalosti. Ali će u Bakingemsku palatu da ode – dodao je Janković.


Masovno ubistvo desilo se na nekoliko stotina metara od kancelarije predsednice Vlade Srbije, a ona se nije pojavila na mestu zločina kako bi se upisala u knjigu žalosti, naveo je Janković.

– A šta je sa Šapićem? Gde je on? Ti ljudi su… Evo, upotrebiću, ja pazim šta govorim… to su bednici – rekao je Janković za TV N1.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR