Glas Javnosti

Iniciran sastanak sa Vladom

Vesti
Autor: Glas javnosti

Na predlog Nadzornog odbora Pošte Srbije večeras je održan sastanak direktora Preduzeća Zorana Đorđevića, članova Nadzornog odbora i izvršnih direktora Miloša Đurića, Saše Trandafilovića, Nebojše Markovića i Dragana Đorđevića, sa predstavnicima Sindikata Radnik, Sindikata PTT Srbije i Sindikata JP PTT saobraćaja Srbije - Nezavisnost, kome su prisustvovali direktori funkcija bezbednosti, kadrova i unutrašnje kontrole.
 


Čuli su se predlozi kako i na koji način da se prevaziđe aktuelna situacija kako bi se što pre povratio redovan režim rada i poslovanja.

Dogovoreno je da se još koliko večeras pošalje pismo resornom ministarstvu i inicira za sutra ujutru sastanak sa predstavnicima Vlade Republike Srbije, resornog ministra za informisanje i telekomunikacije sa delegiranim predstavnicima radnika u obustavi, na kome bi prisustvovali predstavnici sindikata i predstavnici poslovodstva. Direktor Đorđević je još jednom pozvao zaposlene da se vrate svojim redovnim poslovima i time omoguće normalno funkcionisanje Pošte.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR