Glas Javnosti

ŽELJKO MITROVIĆ SPREMA KONTRAMINTING OD 2 MILIONA LJUDI - PAROVIĆ: "Hoće da odbrani ZADRUGU"

Politika
Autor: Glas javnosti

Dok god TV Pink ima nacionalnu frekvenciju nema se o čemu pričati, kada su u pitanju pregovori opozicije i Aleksandra Vučića u vezi zahteva protesta „Stop nasilju”.

Željko Mitrović, vlasnik TV Pinka, je najavio je da će i on pokrenuti proteste, ali za zaštitu „Zadruge” rekao je dr Miroslav Parović.

printscreen/youtube
foto: Glas javnosti

– Dok god TV Pink ima nacionalnu frekvenciju nema se o čemu pričati, kada su u pitanju pregovori opozicije i Aleksandra Vučića u vezi zahteva protesta „Stop nasilju”, rekao je predsednik Narodnog slobodarskog pokreta, dr Miroslav Parović, komentarišući dokle narod treba svakonedeljno da protestuje, kako u Beogradu, tako i širom Srbije.

A zatim je još i dodao:

– I Željko Mitrović je poslao svoj odgovor u vezi ovog protesta. Naime, najavio je da će i on pokrenuti proteste, ali za zaštitu „Zadruge”, te da će pozvati 3 miliona gledaoca spomenutog rijalitija da bi pokazao da su oni brojniji u zemlji.  Tako da će se Vučić sada naći u slatkim mukama: sa jedne strane će imati Željka Mitrovića koji će protestovati protiv ukidanja rijalitija i nacionalne frekvencije TV Pinku i imaće nas koji ćemo protestovati za ukidanje njegove televizije i Zadruge.

Glas javnosti/S07S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR