Glas Javnosti

Vučić: Srbija ne planira da promeni mišljenje po pitanju sankcija prema Rusiji

Politika
Autor: Glas javnosti

Srbija se ponosi svojim stavom. I Srbija je mala po svojoj veličini i po broju stanovnika. Velika po svom srcu, rekao je predsednik

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da Srbija ne manja stav po pitanju uvođenja sankcija Rusiji i dodao da našu zemlju niti je ko ucenjivao niti može da je ucenjuje.

On je na pitanje da li je uslov predsednika francuske Emanuela Makrona za dobijanje Rafala bilo uvođenje sankcija Rusiji ili nešto drugo, ako je bilo uslova, i da li će Srbija uvoditi sankcije Rusiji, ponovio stav Srbije po tom pitanju koji se nije menjao od kako je počeo sukob u Ukrajini.

Prema njegovim rečima, taj stav važi i danas.

"Srbija se ponosi svojim stavom. I Srbija je mala po svojoj veličini i po broju stanovnika. Velika po svom srcu. Srbija nije i neće promeniti svoj stav. Niti je ko ucenjivao, niti ko može da je ucenjuje", poručio je Vučić.


On je kazao da je slušao kako je bilo ucene zbog dopisa na Skaju.

"Tim kriminalcima iz Srbije mogu da poručim da nikada nisam bio na Skaju, niti na bilo čemu drugom. Lažovčine jedne koji biste sopstvenu zemlju da uništite", prokomentarisaoje Vučić.

Vučić je dodao da je sa Makronom imao prijateljski susret i da je ponosan na rezultate posete koji idu u korist Srbije.


Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR