Glas Javnosti

Uhapšeni Ponošev saradnik NEMA OBRAZA! Nazvao stradale Srbe KRIMINALCIMA

Politika
Autor: Glas javnosti

Šiškin je nedavno uhapšen u koordiniranoj akciji policije i Bezbednosno-informativne agencije

U koordiniranoj akciji, operativci policije i Bezbednosno-informativne agencije (BIA) nedavno su izvršili raciju i upali u prostorije ilegalne kockarnice u Nišu. Tokom racije, zatekli su desetak osoba koje su bile uključene u nelegalnoj partiji pokera.


Kako je saopšteno prilikom upada, policija je pronašla veći broj kesica sa kokainom i marihuanom, koje su osobe na licu mesta pokušale da se reše. Zbog posedovanja droge i učestvovanja u nelegalnim igrama, svi prisutni su privedeni.


Među privedenima našao se i Vladimir Šiškin iz Leskovca (44), lider političke stranke SRCE Zdravka Ponoša u tom gradu. Njemu se kako je naveo MUP na teret stavlja neovlašćeno organizovanje igara na sreću.


Srbe nazvao kriminalcima koji su po njegovim rečima napali policijsku stanicu!

Šiškin, koji je predsednik Izvršnog odbora Ponoševe stranke u Leskovcu, i član republičkog izvršnog odbora ove stranke, na socijalnim mrežema je na najmonstuozniji način lagao o dešavanjima u Banjskoj:



Sada je svima više nego jasno da umesto da stanu na stranu države Srbije i odbrane je od sve žešćih napada Aljbina Kurtija i njegovih međunarodnih sponzora, opozicija se okrenula na stranu njega i njegovih terorista.


Pokušavaju na sve načine da opravdaju poteze Aljbina Kurtija, a isto tako su se upregli da dokažu krivicu Srbije za događaje u Banjskoj. 

Glas javnosti/D03S 

 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR