Glas Javnosti

Predsednik Vučić se oglasio: Težak sastanak sa petorkom, verujem da ćemo u narednom periodu pronaći put za izlazak iz krize

Politika
Autor: Glas javnosti

Predsednik se oglasio na svom Instagram nalogu @buducnostsrbijeav i istakao da je sastanak bio težak, a medijima se obratio i Miroslav Lajčak.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić ocenio je da je današnji sastanak sa “velikom petorkom” bio težak.


– Težak sastanak sa petorkom. Verujem da ćemo u narednom periodu pronaći put za izlazak iz krize. Narednih dana očekujem važne sastanke u Briselu – istakao je Vučić, a objavljeno je na instagram profilu @buducnostsrbijeav.



Posle sastanka koji se završio oko 16.20, novinarima se kratko obratio predstavnik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana Miroslav Lajčak koji je rekao da je tema posete bila kako da se napravi napredak u implementaciji sporazuma o normalizaciji i deeskalaciji situaciju u svetlu poslednjih događaja.


Lajčak je rekao da “petorka” snažno osuđuje napad na tzv. kosovsku policiju 24. septembra i da, kako je rekao, svi počinioci moraju biti privedeni pravdi, te da očekuju punu saradnju Srbije u tom pogledu. Lajčak je kazao da obe strane moraju da rade na deeskalaciji i normalizaciji odnosa.

Glas javnosti/O10S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR