Glas Javnosti

MORAM NA VUČIĆEV MITING! UCENILI SU ME NA POSLU, PRETE MI OTKAZOM: Potresna svedočenja pred skup SNS u Kraljevu (VIDEO)

Politika
Autor: Glas javnosti

U Kraljevu će se večeras u 18.00 sati održati predizborni skup liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane".

Kako je najavljeno, na mitingu će govoriti predsednik i nedavno izabrani lider SNS Miloš Vučević. Naprednjaci očekuju punu Halu sportova, ali im je, očigledno, problem da je napune.

Zato su prinuđeni, kako navode, da ucenjuju radnike i prete otkazima. Istovremeno, telefonske linije u kraljevačkom "Parking servisu" su od jutros usijane, jer iz tog javnog preduzeća zovu žitelje grada pored Ibra da preparkiraju svoja vozila da bi kolona naprednjaka nesmetano stigla na odredište.

Kako kaže čovek koji je želeo da ostane anoniman, radnici u Čačku su pod velikim pritiskom uoči mitinga naprednjaka. Kako je naveo, on je zaposlen u jednoj čačanskoj privatnoj firmi koja se bavi rasvetom.

„Juče je direktor rekao da svi iz preduzeća moramo krenuti danas u 15 časova u Kraljevo. Bio sam iznenađen i šokiran. Nikada nisam voleo Vučića, ali sada mi se zaista smučio“, priča sagovrnik.

Kad je rekao da ne želi da ide i da neće da neko sa njim maše „kao železničkim fenjerom“ dobio je upozorenje pred otkaz.

„Da, to je da ne poverujete. Iako je ovo privatna firma, ona je u „milosti“ vlasti. Verujem da ne bi prolazili na tenderima ako ne podržavaju SNS“, ispričao je sagovornik i dodaje da će morati da ide, budući da živi sa maloletnom kćerkom i sestrom koja nema stalno zaposlenje.

„Ucenjen sam, ići ću, ali znam šta ću i kako ću 17. decembra, istakao je sagovornik.


Dodaje da, uprkos tome što ide, veruje da će SNS na izborima doživeti poraz.

„Među naprednjacima vlada rasulo, pratim situaciju i u Čačku. Ima ih po nekoliko struja. Tako je i u kraljevačkom odboru. Nadam se da ćemo se opametiti i poslati ih u istoriju „, zaključio je sagovornik.

Da je situacija napeta svedoči i naša sagovornica Tanja. Ona napominje da su je jutros pozvali iz kraljevačkog „Parking servisa“ sa zahtevom da pomeri svoj automobil koji je propisno parkirala ispred zgrade.

„Šta da radim. Treba da idem u Vrnjačku ili Matarušku Banju da ostavim vozilo. Baš me briga što dolazi on. Nisam htela da se preparkiram pa taman mi zapalili auto“, ogorčena je Tanja.

Kako kaže, ulice su prazne, da bi oni koji vole predsednika mogli da se, gde god stignu, „uglave“.

„Ma ovo je bruka i sramota. Nikada nisam videla toliku diktaturu od jednog čoveka“, zaključuje Tanja.




Glas javnosti/NO7S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR