Glas Javnosti

HIL OBAVESTIO VUČIĆA ŠTA ĆE BITI SA SRBIJOM: Besramni američki ambasador sve češće na kanabeu kod predsednika

Politika
Autor: Glas javnosti

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa ambasadorom Sjedinjenih Američkih Država Kristoferom Hilom.

Predsednik Srbije je posle sastanka na zvaničnom Instagram nalogu napisao sledeće:

- Sadržajan i otvoren razgovor sa ambasadorom Kristoferom Hilom o nastavku dijaloga sa Prištinom, situaciji u regionu, aktuelnim geopolitičkim dešavanjima i bilateralnoj saradnji Srbije i SAD - napisao je Vučić.


- Ponovio sam doslednu poziciju Srbije koja nastavlja da ulaže sve napore u cilju nalaženja održivog rešenja za zaštitu srpskog stanovništva na KiM i očuvanje svojih nacionalnih interesa. Potvrdili smo i zajedničku opredeljenost da nastavimo dalje unapređenje srpsko-američkih odnosa, zaključio je Vučić posle sastanka s Hilom.

Sastanak je zakazazan za danas u podne, u zgradi Predsedništva na Andrićevom vencu.

A kako je zaista tekao razgovor iza kulisa i šta je besramni američki ambasador zahtevao od predsednika Srbije (osim priznanja Kosova i Metohije i prihvatanja "realnosti" u pokrajini, odricanje od Republike Srpske, uvođenja sankcija Rusjiji i još mnogo toga), možda i saznamo jednog dana...

Plaši samo što je gospodar života i smrti u Srbiji sve češće na kanabeu predsednika Srbije u "otvorenom i sadržajnom razgovoru"-

Glas javnosti/K04S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR