Glas Javnosti

ĐILAS se oteo kontroli zapada: Slavio rođendan uz tradicionalnu rusku pesmu Kaćuša

Politika
Autor: Glas javnosti

Kako saznajemo od izvora bliskog Draganu Djilasu, sinoc se lumpovalo na njegovoj rodjendanskoj proslavi na jednom poznatom novobeogradskom splavu (Bahus).

Djilas je na svoju rođendansku proslavu pozvao i sve svoje saborce iz koalicije SPN, kako bi i kroz neformalno druzenje ojacao njihovu ideologiju zasnovanu samo u borbi protiv Vucica. 
Iako se u javnosti predstavljaju kao proevropska koalicija koja evropske vrednosti hoce da primene u Srbiji, kada je zasvirala Kaćuša proradili boljševičko kominističko titoistički geni  svi su poskakali da zaigraju i zapevaju ovu najpoznatiju rusku pesmu.

Kada su malo otreznili zapitali su se sta ce im reci Brisel ako se sazna za ovo. Pogotovu sto se nadaju da ce EU da ih dovede na vlast. 
Kao u staroj srpskoj izreci kada covek popije pokaze pravo lice.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od Marko u 25.02.2024 14:41:41 h
     0 
Kad popiju zaborave od koga su primili novac i kako trebaju da se ponašaju. Verovatno je i tu proslavu finansirala EU, samo im nije napisala repertoar pesama.
od Mare u 25.02.2024 14:42:25 h
     0 
In vino veritas,tako kažu... Biće da se ovo potvrđuje i kod Djilasa, jesu slatki evri EU al duša hoće da istok... Nista novo, ne znam da li je iko pao na njegovu propagandu...
od Odabrano društvo u 25.02.2024 15:07:00 h
     0 
Odavno je Đilas lopina i njegova ekipa izgubila kompas sa realnošću, kao i oni koji ga plaćaju. Sve to proterati iz zemlje