Glas Javnosti

DIPLOMATSKI SKANDAL NE JENJAVA: Nakon pisanja Glasa javnosti o GAFOVIMA supruge našeg AMBASADORA U GRČKOJ, izbrisane SPORNE FOTOGRAFIJE! (FOTO)

Politika
Autor: Glas javnosti

Nakon jučerašnjeg pisanja Glasa javnosti stiglo nam je mnoštvo novih informacija od zajednice Srba u Atini, koje nam neprestano ukazuju na niz novih činjenica u vezi sa ponašanjem i radom našeg najvišeg diplomatskog predstavnika u Grčkoj.

Naime, nakon pisanja našeg portala o nizu gafova ambasadora Dušana Spasojevića i njegove supruge, ubrzo su uklonjene sve fotografije njegove supruge Justin sa sajta organizacije „Lasa“.

„Lasa“ je, podsećamo, udruženje koje je aktivno učestvovao na sajmu narodnog stvaralaštva u Atini. Na tom sajmu Srbija nije učestvovala, ali je učestvovalo takozvano Kosovo, promovišući srpske nacionalne proizvode, kao što smo već pisali, to nije sprečilo Justin da prisustvuje tom sajmu ispred organizaicje „Lasa“, iako je znala da je na istom bazaru postavljen štand Kosova, lažne države koja, kao svoje, promoviše upravo tradicionalne vrednosti Srbije.

Justin Spasojević, druga s desna

Kao što smo već pisali, kada je ambasador Srbije, Dušan Spasojević, obavešten da njegova supruga Justin boravi na istom skupu na kome su upravo predstavljeni srpski proizvodi srpske tradicionalne vrednosti kao kosovske, pokušao je da manipulacijama dovede u zabludu srpsku zajednicu da on to navodno nije znao, kao i da ni ona nije znala da tzv. Kosovo učestvuje na tom skupu a što se ispostavilo apsolutna neistina.

Ovo, s obzirom na to da je našoj redakciji dostavljena pozivnica organizacije „Lase“ za učešće na tom skupu na kojoj pozivnici se vidi zastava jednog od učesnika, a to je tzv. Kosovo.

Zastava takozvane države Kosovo, poslednja u desnom donjem uglu

Uklanjanje ovih slika sa facebook-a jeste upravo još jedan pokušaj prikrivanja njenog aktivnog učešća u organizaciji celog skupa, kao i ostale njene aktivnosti koje nisu u interesu Republike Srbije.

Naša redakcija je u posedu fotografija iz rezidencije ambasade Republike Srbije gde se vide pripremne radnje u organizaciji ovog skupa. Ono što je posebno zanimljivo jeste činjenica da je supruga ambasadora Spasojevića  za vreme NATO bombardovanja 1999. godine radila kao britanski diplomata u Beogradu, a nakon udaje za  Spasojevića prestala je da radi kao diplomata. Međutim, sumnje da se i dalje nezvanično bavi diplomatskim radom, ostale su do danas.

Justin Spasojević tokom priprema za skup na kojem je ugostila takozvanu državu Kosovo

U sutrašnjem nastavku donosimo priču o još jednom gafu ambasadora Spasojevića, kada je u medijima objavljena montirana fotografija sa obeležavanja albankske golgote srpske vojske u Prvom svetskom ratu na kojoj je prikazan ambasador Spasojević iako nije bio na tom događaju a dokaz da je fotografija montirana je i prisustvo Negovana Stankovića, državnog sekretara koji je preminuo početkom oktobra 2018. godine.

 

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR