Glas Javnosti

Ćuta: Tek će se videti u koliko kolona će opozicija na izbore

Politika
Autor: Glas javnosti

Lider Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović Ćuta je rekao da će se tek videti u koliko kolona će opozicija izaći na predstojeće izbore.

Jovanović čiji je Ekološki ustanak jedan od tehičkih organizatora protesta „Srbija protiv nasilja“ u Beogradu je za RTV kazao i da „ima mnogo stvari oko tih (izbornih) lista“.

„Nije baš jednostavno, ima mnogo stvari oko tih lista, videćemo u koliko će se kolona ići i po kom osnovu, nas čekaju teška vremena svakako“, kazao je on.

Naveo je i da nije rekao „da će na izborima biti jedna kolona“, niti je, kako je kazao, „to dogovoreno“.


„I dalje mislim da ako nam je cilj da zaista smenimo vlast, da moramo da zaboravimo ‘i na levo i na desno’, ali je to očigledno nemoguće pa ćemo videti dalje“, rekao je Jovanović.

Kazao je da je Ekološkom ustanku, u vezi sa spoljnom politikom, najbliži Narodni pokret Srbije Miroslava Aleksića.

„Što se tiče drugog dela opozicije, ne postoji razlog da se ne dogovorimo s bilo kim o kontroli izbore“, kazao je Jovanović.

Da bi se „čuvale kutije“ on bi se, kako je rekao, „odmah dogovorio“ i sa liderom Dveri Boškom Obradovićem i predsednicom stranke Zavetnici Milicom Đurđević Stamenkovski i drugima.

„Da ne kukamo više da nas je Vučić pokrao“, rekao je Jovanović koji je nedavno napustio stranku Zajedno, gde je bio kopredsednik u ime Ekološkog ustanka.


Glas javnosti/N07S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR