Glas Javnosti

BOŠKO OBRADOVIĆ PODNEO OSTAVKU ZBOG IZBORNOG NEUSPEHA: Karteli koji vladaju Srbijom su izgleda jači

Politika
Autor: Glas javnosti

Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović na konferenciji za novinare objavio je da "podnosi ostavku zbog izbornog neuspeha".

„Na kraju svoje karijere probiti kompletnu medijski blokadu i cenzuru u Srbij i da neće biti ni jednog režimskog medija koji danas neće izvestiti o meni. Danas će svi režimski medijim morati da objave da sam podneo ostavku na mestu predsenika pokreta Dveri“, rekao je Obradović koji je naveo da ostaje u pokretu.

- Nisam slušao tri politička savetnika koja su mi najbolje želela, jer sam mislio da sam pametniji. To su moja supruga, majka i tašta. Sve tri su mi savetovale da ne pominjem imena, da ću nastradati zbog toga, a ja sam mislio da sam dovoljno snažan da to mogu da izdržim. Ali, karteli koji vladaju Srbijom su izgleda jači - rekao je on na konferenciji za medije.

On je naveo da podnosi neopozivu ostavku na funkciji predsenika pokreta Dveri zbog izbornog neuspeha.

„Stavljam se na raspolaganje Pokretu i novom rukovodstvu, ostajem veran, posvećena i aktivan u daljem delovanju srpskog pokreta Dveri. Nastavljamo našu borbu zajednički i dalje. Srbija može bez Boška Obradovića, a možda i bez Dveri, ali mi ne možemo Srbije“, objasio je.



Glas javnosti/N07S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od Boranija u 23.12.2023 19:34:19 h
     0 
Ma ćao. Trkni sada do neke ambasade lhigo dvolična.Pa ti nisi Jakovljević.....