Glas Javnosti

Oglasila se devojka koja je optužila političara Srđana Egića za silovanje: "Bacio me je na krevet i nasilno skinuo"

Hronika
Autor: Glas javnosti

Devojka Nina Šipoš, koja je prijavila za silovanje političara Srđana Egića koji je 8. marta uhapšen, sada se oglasila na svom Fejsbuku.

On je, podsećanja radi uhapšen zbog sumnje da je, 8. marta, u jednom stanu, silovao dvadesetjednogodišnju devojku, zbog čega mu je određen pritvor.

Devojka koju je Egić navodno silovao ispričala je u policiji da se sa njim upoznala preko Fejsbuka te da ju je on 8. marta pozvao na piće. Egić joj je navodno obećao da će joj pomoći da pronađe stan i posao jer kao bivši političar i biznismen ima dosta veza u Novom Sadu a, između ostalog, radi i za jednu agenciju koja pruža konsultantske usluge, odnosno organizuje "kurseve za poslovno obrazovanje i razvoj" što bi trebalo klijentima da olakša muke prilikom pronalaska posla.


On je navodno pod izgovorom da je svuda gužva zbog proslave Dana žena, odveo devojku u svoj stan i navodno zahtevao od nje da imaju seksualni odnos što je ona odbila. On ju je navodno potom upotrebom sile na to primorao a devojka je uspela nakon toga da pobegne iz stana i zatražila je pomoć od prolaznika koji su je odveli u policiju.

Devojka je napisala da joj je Egić odgovorio na jednu objavu u kojoj devojka traži stan, te joj je on napisao da se javi u inboks. Ona tvrdi da Egića i njegovu porodicu nije poznavala, već je tek naknadno iz medija saznala ko je on.

- Šta svom detetu da kažem za nekoliko godina zašto mu majka ne voli 8. mart, Dan žena? Šta da kažem kada bude čitao naslove i određene komentare? - napisala je ona, a zatim do detalja ispričala šta se dogodilo tog 8. marta.

Nina Šipoš je objavila i skrinšotove prepiske sa Egićem.

Ispitivao je o ljubavnom životu


Nina Šipoš je napisala da se sa Egićem našla u 19:10 časova, misleći da idu na poslovno piće, kako bi se dogovorili o izdavanju stana. Navela je da ju je političar ispitivao o njenom privatnom životu, porodičnim odnosima..

Navela je da su posle pića krenuli u stan i da je u tom trenutku Egić počeo da vrši pritisak na nju kako bi mu rekla sa kojom osobom je u emotivnoj vezi. Prethodno je, dok su išli ka restoranu, njen telefon i torbicu stavio iza svog sedišta, rekavši "da joj to ne treba".

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR