Glas Javnosti

NOVI SNIMCI BRAĆE HOFMAN: Predvodili BATINAŠE na Vučićevom kontramitingu! (VIDEO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Braća Ljuban i Miljan Hofman Vidović uhapšeni su pre samo dva dana u jednom šoping centru u centru Beograda, a sad su se pojavili i novi snimci kako predvode hulligane na Vučićevom kontramitingu u aprilu ove godine, odnosno kako sede u jednom luskuznom lokalu sa sekretarom u Vladi Srbije Novakom Nedićem.

Prethodnih dana javnost u Srbiji uznemirili su sunimci dvojice kik-boksera kako maltretiraju ljude širom Srbije, a pripadnici MUP morali su da reaguju i uhapsili su nasilnike, dok je s njima priveden i njihov advokat Goran Karadarević, jer kod sebe nije imao legitimaciju, ali je ubrzo pušten.


Na najnovijim snimcima koji su dospeli u javnost, vide se braća Vidović Hofman kako se nalaze na čelu kolone navijača i batinaša koji su se uputili na kontramiting koji je predsednik Srbije sazvao u aprilu ove godine, kao odgovor na proteste Srbija protiv nasilja, (koji je na kraju bio fijasko u kojem je veliki broj ljudi pokisao bez ikakvog razloga i cilja).


Na drugom snimku mogu se videti braća Hofman prilikom protesta i blokade paora pred skup Srpske napredne stranke u Pančevu, a na istom snimku vidi se i sekretar u Vladi Srbije Novak Nedić kako stoji na mestu okupljanja i snima huligane i batinaše koji dolaze u Pančevo.


Pažnju javnosti ova egzotična braća privukli su spornim snimkom iz Republike Srpske kad je Ljuban Vidović ušao u jedan lokali i počeli da maltertiraju ljudi, pritom su pričali da oni reketiraju pola Beograda i tražili su vlasnika.
Posle toga pojavili su se snimci na kojem maltretiraju ugostitelja, zatim dostavljača u Srbiji.

Prilikom hapšenja u jednom šoping centru, braća Hofman zatečena su u jednom restoranu, a specijalci u punoj opremi okružuju ih, obaraju na pod, a tom prilikom lete stolice po lokalu. Posle hapšenja oni su s lisicama na rukama privedeni, a nakon toga određeno im je zadržavanja do 48 satim u kom periodu će biti i saslušani danas.


Glas javnosti/N07S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR