Glas Javnosti

EKSKLUZIVNO: Novi detalji pogibije Miloša Kovačevića, pomoćnik ministra se pre smrti potukao u kafani! (VIDEO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Miloš Kovačević (31), pomoćnik ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Nikole Selakovića, koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći u noći između petka i subotu u Ljubičevu kod Požarevca, neposredno pre smrti se potukao u kafani "Zmaj od Noćaja" u Požarevcu!

- Gosti su ga snimili dok se tukao sa dvojicom pripitih muškaraca ispred ove kafane. Na snimku se vide i čelnici grada Požarevca, a među njima i gradonačelnik Saša Pavlović. Zamenik ministra Kovačević je  posle ovog incidenta poginuo sa svojim vozačem na povratku za Beograd na ljubičevskoj petlji. Prema nezvaničnim saznanjima ljudi koji su bili u kafani "Zmaj od Noćaja" svađa je izbila zbog para, ali detalji još nisu poznati. Navodno je jedan automobil jurio "pežo 508" u kojem je Kovačević bio suvozač. Utvrđuje se da li je vozač zbog toga izgubio kontrolu i prešao u kontra smer ili je možda bio pod dejstvom alkohola - navodi naš izvor iz Požarevca.

Podsetimo, udes se dogodio u noći između petka i subote, oko 1.30 sati, u mestu Ljubičevo kod Požarevca kada se „pežo 508“ direktno sudario sa kamionom „MAN“, koji se kretao od Male Krsne ka Požarevcu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od Goran Živković u 30.08.2023 08:40:28 h
     0 
Poznavao sam pokojnog Miloša lično poslednjih godinu dana i čisto sumnjam da se tukao u kafani kako napisaste, a i video snimak vas demantuje, jer se lepo vidi da Miloš pokušava da primiri situaciju, a onaj ćelavi koji je nag do pasa kidiše na njega i ostale. Bilo, kako bilo, splet okolnosti je doveo do preranog gubitka dva života i mogli ste bar malo empatičnije da opišete te nemile scene, ako ne zbog samih aktera, a onda zbog njihovih porodica koje sada treba da žive sa nenadoknadivim gubitkom