Glas Javnosti

Predsednik Srbije najavio grandiozne projekte za EXPO 2027

Ekonomija
Autor: Glas javnosti

Srbija tek kreće da se gradi

Predsednik je istakao da će Beograd biti nosilac tog razvoja i to zahvaljujući Ekspo 2027. godine.

- Za Ekspo ćemo uraditi mnogo toga. Predstavićemo zemlju kao mesto inovacija, savremenih tehnologija, lidera u veštačkoj inteligenciji, svakako makar u nivou zemalja naše veličine i naše ekonomske snage. 


- Taj događaj menja budućnost naše zemlje. Moraćemo da gradimo još mnogo muzeja, da osnažimo našu ponudu iz sfere kulture, ali i iz sfere onoga što predstavlja turizam zajedništva, turizam privlačenja onih koji žele da potroše svoj novac, a to što ćemo mi da zaradimo više mora da bude pravi podsticaj i rekao bih nešto na čemu ćemo da zasnivamo svoje buduće delovanje. I to ne samo u Beogradu, već i u Lebanu, u Caričinom gradu, na Kablaru, u Zaječaru, Kostolcu, Nišu, putevima rimskih imperatora, svuda. Moraćemo da izgradimo i novi prirodnjački muzej.


- Naš velikan Nikola Tesla dobiće muzej zaista dostojan tog najvećeg kolosalnog imena svetske nauke. Gondole će vrlo brzo spajati Zlatibor sa Pribojskom banjom, Goč sa Vrnjačkom banjom. Za nas je ovo jedna od važnih manifestacija. Važna zbog toga što ćemo sebe da nateramo da radimo napornije, da radimo više, da se posvetimo svom poslu i da ispravimo greške iz prethodne godine i da nikada ne budemo zadovoljni.

Glas javnosti/A03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR