Glas Javnosti

TAMNA STRANA FAJZEROVE VAKCINE ( II DEO )

Društvo
Autor: Glas javnosti

Kanadski doktor Mark Troci, koji od 2021 godine tvrdi da mRNA  kovid vakcine zapravo nisu vakcine već prinudne injekcije, poput nemačkih kolega, kaže da u mRNA injekcijama je pronađeno mnogo ubačenih DNK delova.

"Prvo smo znali da će će (vakcinisane) žrtve  da proizvode spajk protein u sopstvenom telu, kojim će se trovati i pokrenuti autoimuni napad na otrovano tkivo u njima.Drugo, postali smo svesni oslo0bađanja spajk proteina,tako da su, u kontaktima, ljudi bili barem prolazno zatrovani spajk proteinom, pogadjajući neke više od drugih.

Treće, otkrili smo aktivnost reverzne transkriptaze, koja je inkorporirala straningenetski materijal u hromozomske ćelije ljudske jetre u laboratorijskim studijama. I četvrto otkrili smo problem transfekcije mRNK-a, kroz proces u kome su čelije žrtve spakovale deo ubrizgane mRNK u mikrovezikule i izvezle je u sopstvene telesne tečnosti, tako da kontakti žrtve ubrizgavanja injekcije zapravo mogu da budu napadnuti sa mRNK i ne samo spajk proteinom.Ishodi svega ovoga uključuje širok spektar bolesti i otkazivanja organa.


Postoji takođe i novo otkriće koje pogoršava stvari sa ovim tipom injekcija. Naime Kevin MekKernanova analiza injekcija Kompanija Fajzer i Moderna pokazuju da one nemaju samo mRNK, već je 35% genetskog sadržaja u bočicama tekućine za inekciju zapravo DNK, uključujući netaknute DNK plazmide A Plazmidi se ubacuju u bakterije ešeherija coli."  

Fajzer injekcija sadrži genetsku sekvencu SV40, što označava nepostojani majmunski virus 40, koji ima potencijal da razvije tumore.

Time se objašnjava povećanog broja obolelih od karcinoma, svuda u svetu gde je bila agresivna vakcinalna kampanja među stanovništvom mRNA kovid injekcijama.

D.O./ strani izvori

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR