Glas Javnosti

SKANDAL U RUMUNIJI: Biznismeni iz Srbije učestvovali na ORGIJAMA koje je organizovao političar

Društvo
Autor: Glas javnosti

Navodno su na orgijama koje je organizovao rumunski političar učestvovali i privrednici iz Srbije.

Rumunski političar, nekadašnji čelnik opštine Požežena u Karaš-Severinu, sumnjiči se da je seksualno zlostavljao maloletnu devojčicu i da je organizovao orgije,, na koje su mlade žene prisilno dovođene.

Lokalni mediji prenose da je O. R. organizovao orgije na kojima je navodno učestvovali i biznismeni iz Srbije.


O. R. se sumnjiči da je zlostavljao 11-godišnju devojčicu, ćerku njegove ljubavnice, a navodno je majka dala pristanak. Policija je privela i O. R. i majku devojčice.

Nekadašnji čelnik Požežena se tereti da je zajedno sa svojom ljubavnicom, primoravao njenu maloletnu ćerku da učestvuje u njihovim seksualnim aktivnostima. Navodno je organizvao i privatne žurke, gde je nudio seksualne robinje bogatim i uticajnim ljudima u regionu, među kojima su i srpski biznismeni.

Navodno je pet mladih devojaka, od kojih najmanje jedna maloletnica, dovedeno u kuću gde su orgije organizovane.

Mediji pišu i da je O. R. imao katalog sa fotografijama devojaka, koje je pokazivao učesnicima orgija, kako bi birali sa kim će provesti noć.

Observator navodi da je O. R. i ranije ima problema sa zakonom. On slovi za čoveka koji je osnovao mrežu za šverc cigareta, zbog čega je bio osuđen na pet godina zatvora 2013. godine. O. R. je pokušao da pobegne iz zemlje, ali je uhvaćen na granici. U toj akciji uhapšeno je i više  pripadnika granične policije. Nakon izlaska iz zatvora optužen je za malverzacije sa novcem iz evropskih fondova.


Mediji pišu da je vlast u opštini, nakon što je O. R. odveden u zatvor, preuzela njegova supruga, koja već služi drugi mandat.

Ona je odbila da daje izjave za medije.

O. R., kako navode mediji, vlasnik je četiri placa, dve kuće, vikendice, ima jahtu i dva automobila. Mediji pišu da u vlasništvu ima još dve luksuzne vikendice sa bazenima i restoran.

Ukoliko se dokaže krivica i O. R. osude, preti mu 12 godina zatvora.


Glas javnosti/ T02S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR