Glas Javnosti

Poznati svi učesnici Evrovizije, srpska pesma već pobednik po jednom parametru

Društvo
Autor: Glas javnosti

Nacionalna izborna takmičenja za ovogodišnju Pesmu Evrovizije koja će biti održana u Malmeu su okončana.

Ove godine na Evrosongu u Švedskoj svoje predstavnike imaće 37 zemalja. Posle više od 30 godina odsustva sa evrovizijske scene na nju se vraća Luksemburg, koji je i pored trodecenijskog odsustva jedna od najuspešnijih zemlaja na ovo takmičenju, kada je reč o pobedama.

Ovogodišnju pesmu Luksemburga, kao i ostalih ovogodišnjih evrovizijskih učesnika, već duže evrovizijski fanovi i jutjuberi rangiraju na svojim listama popularno poznatim kao "My top ESC" listama. Sada kada su sve pesme poznate i kada su izbačene brojne liste vatrenih evrovizijskih fanova, polako se stiče i utisak kada je reč o prognozama. Po svemu sudeći, ako se može prognozirati na osnovu ovih jutjub lista, čini se da srpska predstavnica Teya Dora može da računa prilično dobar plasman. Jer, na većini tih jutjub lista ESC fanova, naša ovogodišnja predstavnica je u top 10, a na mnogima je čak i prvih pet. Dobar deo ovih jutjub prognozera savrstava je i među trei favorita. Visok plasman, ove godine oni predviđaju i hrvatskom Baby Lasagna.

Osim ovih klasičnih lista sa prognozom rankinga, ljubitelji Evrosonga prave i neke neobičnije. Na jednoj od njih upravo se naša pesma našla na "pobedničkom postolju". Naime, jedan evrovizijski fan napravio je renking u kategoriji "samo ako bi se pevale naslovne reči iz pesme". I upravo u tom kriterijumu Ramonda je i pobedila.


Glas javnosti/ S05S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR